Bakiiiis

Usch vad dåligt jag mår. Så nu vet ni det, haha : P

Det var kul igår, men som vanligt roligare
på förfesten än ute.
Jag blev rätt full  xD Hoppas jag mår lite bättre ikväll när jag ska jobba. Hmm undrar vilket tåg man ska ta.. Vill komma hem skapligt i alla fall.

Haha, messade rätt mycket med A igår.. Tur man har gratis sms ! Har inte mycket mer att tillägga just nu, mitt huvud orkar inte tänka. Återkommer lite senare kanske, eller en annan dag ; ) Puss

Fest i Linkan

Nu sticker jag till Linköping igen ! Party Party med brorsan, Tobbe och Sötnössen <3 Ska verkligen bli skitkul ! Ska bara packa sen drar jag mig ner till tåget.. Hoppas det är kustpilen (för en gångs skull) I morron kommer jag hem igen, då ska jag och Malört jobba på Pumpen ! Weeee

Min baby kommer till mig i morron också *längtar*

Haircut


Supernöjd

Har varit i Linköping sedan igår, och nu är man hemma igen -superglad dessutom ! ^^ Blev helt sjukt nöjd med håret (som jag alltid blir när jag varit på Hairstyle) Men denna färgen kändes bara såå bra ! Bild kommer lite senare..



Sjukt Spänd

Efter jobbet sticker jag till Linköping ! Behöver jag säga hur mycket jag längtar till i morron ? Klockan nio ska jag vara på Hairstyle.. Så det blir att gå upp ganska tidigt. Vet inte exakt hur jag vill ha det än, men har blivit otroligt inspirerad av den här bilden. Fast tänk mörkare hår ; )



(klicka på)

My Week

Idag har min bror, Malört, Madde och Veronica varit hos mig. Vi har spelat spel och pratat : ) Slapp jag vara ensam ikväll, som det var "tänkt" från början. Har hunnit träffa Carro idag också !! Hoppas vi ses väldigt snart igen..

Jag och bror gjorde tacos förut <3 Alltid lika gott. På fredag ska vi åka till Linköping ! Jag ska ju dit i morron också, så det blir en snabbvisit hem och sen tillbaka igen haha.. Och på lördag verkar det som jag ska jobba lite !

Ja det verkar som det blir en händelserik vecka. Det är bra, då går tiden fortare... PUSS

Söndag = Segdag

Idag är en sådan där typisk söndag. Segdagen nummer 1.. Hade jag ätit gottissaker så hade jag frossat idag. Istället har jag ätit en korg med physalis haha..

Today:

  • M och V
  • Film
  • Pizza

Tjejkväll

Det visade sig bli en riktigt trevlig kväll : ) Hoppas de andra också hade lite kul som jag.. Och att Veronica inte tyckte att vi verkade alltför konstiga haha ! Vi kollade på Prom Night, spelade fia med hutt och sjöng idol. I morron blir det pizza och film hemma hos Malörten <3



Bjuder på en egobild innan det är dags att krypa i säng..
Fler bilder från kvällen finns på min bilddagbok ; )


Puss och god natt !

Besök

Ikväll kommer Malört, Veronica och Madde ! Vi ska eventuellt glo på film, dricka lite gott och spela spel ^^ Skojjigt värre ! Tills dess har har jag lite att styra med. Men först ska jag äta. See you later !

Bloggkramp x)

Har inte bloggat så mycke senaste veckan, jag vet.. Men har haft lite annat för mig : ) K har varit här, jag har jobbat på fritids och så har vi varit i Hultsfred. Kom hem för bara en liten stund sen. Ikväll kommer Maddisen och då ska vi se på film. Jag längtar tills i morron för då blir det spelkväll här i min lilla lya ^^

Ny Frisyr

Nu har jag äntligen beställt en tid hos frisören !! ^^ Fan vad jag har längtat efter det.. Är så trött på mitt hår just ! Så nästa vecka blir det en tripp till Linköping, hihi. Det gör inget att det kostar lite. Har precis fått min lön ! Och när jag kommer ut från Hairstyle är jag alltid nöjd, så det är värt varenda öre ; )

Frågan är bara hur jag ska göra.. Har lite funderingar på hur jag vill ha det, men det är inte lätt. Hade det inte blivit en så ful utväxt så hade jag färgat det svart igen -helt klart ! Har iofs trivts i alla frisyrer och färger jag haft de senaste åren. Det enda jag vet nu är att jag ska ha slingor och det ska bli mörkare..



Today

Åh vad roligt det var att jobba idag !! Jag har spelat spel, målat, varit i ishallen, ätit mellis, och stängt idag. Kom precis hem. Ska jobba i morron med, superskojj !

Nu ikväll ska jag hinna med att äta, sola, träna, duscha.. Och så kommer Malört och Madde hit ^^ Weee, full rulle !
Det är ju en himla tur att jag inte är så trött :)


Kisses

Kim

Busiga Barn

Idag ska jag jobba på Gullvivan ! Satt och hoppades igår:
"Snälla, kan inte någon förskola ringa i morron..!?"

Och det gjorde dom ! Mela glad ^^ Det
är så jävla skönt med lite omväxling. Hade jag fått välja hade jag velat jobba på dagis ena veckan och på VTT den andra. Tyvärr funkar ju inte livet så ; / Jag är bara glad att jag har jobb just nu. Allt är bättre än att vara arbetslös, det önskar jag ingen.

Nu måste jag käka lite mat innan jag sticker till jobbet ! Barnen äter ju så tidigt, så det blir lite knas med måltiderna. Sen ska jag ta en stängning idag tydligen : O Slutar halv sju. Hur ska jag hinna med allt idag !? Aja det ordnar sig hehe.. Puss och kram ses på stan !

Ny Soffa




Som sagt, de hade satt upp den nya soffan såg jag när jag kom hem igår. Mycket snyggare och skönare än den jag hade förut ! En gammal hård jävla bäddsoffa i trä var det. Denna är också en bäddsoffa, fast en bättre modell ; ) Väldigt stor är den, så det var lite svårt att möblera om i mitt lilla rum. Men det gick till slut ! Svårt att få myskänslan på bild, det är mysigare i verkligheten kan jag säga ^^ Lite sladdar här och där, men vad gör det om hundra år. Det kan jag leva med. Vad jag inte kan leva med är det här jävla Internet. Ja, jag är fortfarande arg på det haha..

Åhhhhh !!

Okej, är det någonting som jag INTE har saknat i helgen så är det datorn ! Är just nu så trött på allt som har med Internet att göra.. Det krånglar precis heeeela tiden. Det står att det har uppstått konflikt med ip-adress och allt vad det är. Aaarrrggghh !! Loggas seriöst ut från MSN varannan minut (som vissa kanske märkt ja) Nu är jag trött på det här !

Helgen Som Varit

Nu är jag hemma igen ! Eller jag har varit det en stund..
Har ju varit i Motala hela helgen, hos Kims mamma mf.
Det var jättetrevligt att träffa dom ! Det byttes julklappar,
spelades spel och åts god mat på kalas..


Skönast är ändå att komma hem igen, till den lilla ettan.
När jag steg innanför dörren såg jag att soffan kommit.
Så jag blev lite kreativ och möblerade om här, haha ^^

Mysigt värre kan jag säga ; ) PUSS



Tog inga bilder i helgen tyvärr, men ska lägga upp lite
bilder på det "nya" vardagsrummet så småningom !

Hejdå !



Nu sticker jag till Motala över helgen..
Kommer tillbaka på söndag.
Får se om det blir något updatering innan.

Puss puss

Torsdag Kväll

Gud vilken segdag det här blev, men men
Två av mina älsklingar ringde förut..
Sessan och Maddisen <3 Sötnosisar

Jag hatar mitt hår just nu btw !! Så slitet.

Ledig

Verkade inte som det blev något jobb idag heller..
Så jag och pappa tog en frukostfika på stan förut.
Nu däremot vet jag inte vad jag ska hitta på.
Kanske skulle ta och sova middag efter maten haha.


I morgon ♥

Egooo



Bara för att mitt minne fortfarande är borta,
men jag kom ihåg att köpa ett nytt ; )

Effektiv Tid

Har varit jätteduktig idag ! Cyklat runt hela stan för att göra en massa ärenden. Var på arbetsförmedlingen först, sedan beställde jag linser hos optikern, skrev in mig på folktandvården och fick en tid, var på AL och lämnade in min lönerapport, och så har jag köpt lite saker.. Håller på att tvätta en massa också. Behövde verkligen den här lediga dagen mitt i veckan. Vanligtvis brukar man vara trött och seg efter jobbet. Blir inte så mycket gjort då.

Ikväll ska jag sola, träna, duscha och laga någon god mat. Huvudvärken är nästan helt borta idag. Har i alla fall inte tänkt på det när jag haft så mycket att göra. Mycket frisk luft gjorde mig nog gott också :) Just det, köpte en present till Kims mamma idag. Hoppas hon tycker om den.. Så svårt att köpa presenter till folk man aldrig någonsin träffat hehe. Nu får jag inte handla så mycket innan nästa fredag. Jag vill ha lööööön !

Sjukling



Dagens inlägg får börja med en liten bild på min sötsak ♥
Jättesnart ses vi ju.. Saknar honom !

Usch jag fick en sprängande huvudvärk i huvudet idag på jobbet.
Visste inte vart jag skulle ta vägen, ville bara hem..

Har fortfarande ont som fan, kanske har feber till och med.
Men som tur är jobbar jag inte i morron : )

Fyra Månder Kvar

Nu är det bara 16 veckor kvar !! Visst kommer väl den tiden bara flyyga iväg ?? Hoppas det i alla fall.. Det är alltså exakt 16 veckor kvar tills min födelsedag, tills jag får äta gottissaker ^^ Hihi Och en vecka till på det - sen är det ALV som gäller ! Weeeee...



Idag har det gått fort på jobbet. Vissa dagar är det faktiskt rätt så roligt till och med.
Om det flyter på så här med jobb till våren kommer tiden definitivt att gå fortare : ) Oj, har en del att göra ikväll. Bäst jag sätter igång. Puss Puss

Sussa

Ja nu får det bli sängen för min del..
Ska ju jobba om nästan exakt sju timmar : /


Fick prata några ord med K idag.

Ni vet, han som jag tycker så mycket om ^^

I morron ska jag göra massa efter jobbet,
träna, sola, städa och laga mat !
Pöh..

Natti natt

Hej Bloggen

Jag lever fortfarande ; P Är bara lite trött på att blogga för tillfället. Har ännu inte något minne till kameran heller, vilket är lite tråkigt. När jag tar kort med mobilen blir så blir dom sämst ju.. I natt sov jag här hemma i Hultsfred, i min gamla säng haha. Efter maten åker jag nog hem. Ska ju jobba i morron igen, vilket är bra så klart ! Hoppas veckan går fort..

Igår kväll följde jag med mamma och pappa till familjen Rälg. Där åt vi god mat och pratade, och jag fick köra bil dit och hem ^^ Det gör jag ju inte alltför ofta längre så det var skojj. Sov till tolv idag, för jag har sovit lite dåligt och varit lite upp och ner den senaste veckan. Nu måste jag vända tillbaka mig. För i morron ska jag upp vid halv sex - wee vad roligt ! not


Nu ska Mela se på MTV. Puss

Tjött

Har haft en del att göra, så har inte orkat uppdatera bloggen ; (
Har bland annat varit hemma i Hultsfred, träffat Anna,
byggt ihop min träningsmaskin som kom igår,
jobbat, kollat på One Tree Hill.. mm.
Är ganska trött nu, men det är skönt att man är ledig i morron !

Today:

  • Cykla till Jysk
  • Sola
  • Jobba kväll

Jobba Idag

Yes, ikväll ska jag jobba. Det är ju skönt att ha något att göra, och det är ju pengar ! Men i morron är jag ledig, och det ska faktiskt bli skönt. För då hinner jag ta mig tid att åka till Hultsfred och träffa Anna <3

Nu ska jag äta något, sedan sola och sen blir det nog precis lagom med ett avsnitt av OTH innan jag beger mig ut i det kalla igen ! Brrr.. Nu längtar jag något fruktansvärt mycket till våren.

2008

Alla som bloggar verkar ha skrivit något om året som gått.. Kanske skulle göra en kortare variant av det tänkte jag : ) De bästa saker som hände mig förra året var nog:

  • Blev tillsammans med K <3
  • Mitt andra år i trädet på Astrid Lindgrens Värld
  • Hultsfedsfestivalen
  • Livet på kollektivboende
  • Flytten till Vimmerby
  • Norrhultsfesten
  • Tripperna till Sessan och Prinsen
  • Malört och Madde ^^
Det har som alla andra år varit både upp och ner. Och det är väl så det ska vara.. Men jag hoppas och tror att 2009 kommer att bli ett minst lika bra år. Man ska ju se framåt och inte bakåt ; )

Hej då 2008. Hej 2009 !


Mela Glad



Ungefär en månad sen vi träffades..
Men om en liiiten liten stund bara,
kommer han hit !! Wee : )

Gott Nytt År !!

Det visade sig bli en himla rolig nyårsafton för min del ^^ Jag är glad att jag åkte hit till mina vänner i Linköping.. Hur ska jag nu sammanfatta dagen/kvällen då ?

Yesterday/Today:
  • Fyndat på rean
  • Ätit god mat
  • Underbart sällskap
  • Fest i Berga
  • Marsvinet Grisen
  • Guitar Hero och Singstar
  • Promenad mellan Berga och Gotfridsberg

Det har varit lyckat med andra ord ! Och jag har pratat lite med min sötsak också : ) Jag saknar redan Nella, Viki, Amanda och Andreas. Tyvärr var jag tvungen att gå hela vägen ensam, genom halva Linköping för att komma hit där jag har mina grejjer. Var ju sagt från börjar att jag skulle sova här. Annars hade jag kunnat stanna. Taxi var ju bara och glömma att få tag i ; / Men nu är jag i alla fall "hemma" i välbehåll, i Sessan och Prinsens lägenhet som dom så snällt lånar ut till mig <3


Nu är det alltså 2009, vilket man så klart inte fattat än.. Det känns inte riktigt samma längre som det gjorde förr. Det var nåt speciellt då, nu är det bara en anledning att festa typ xD Men det är ju skojj. Lagom full som jag blev ikväll också hihi. Mela börjar lära sig tror jag ! Fan att man måste åka hem i morron då. Bara för att jag jobbar fredag. Annars hade en extra dag här i min älsklingsstad inte vari fel. Men Nella och Viki och dom ska också åka hem i morron, vi kanske tar samma tåg ; )

Nu ska Mela sussa.. Och hon ska sova läääääänge !! hihi

♥♥♥


RSS 2.0