M & M



Idag har jag gått på stan och gjort av med massa pengar.. Har bland annat köpt en present till den här sötsaken som fyller år på onsdag ! Grattis lite i förväg ; ) Sen tog jag och Malört en promenad till affären. I morron ska vi jobba tillsammans och jag vet till och med att jag ska jobba fler veckor framöver, skönt !

Nu ska jag se på Two and a half men ! See you..

Wait A Month



Det är bara att vänta.. Hela april kommer väl kännas som en enda stor Loading ruta >< Kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar nu !!! Blir inte bättre av att prata med M om allt roligt vi ska göra i sommar.. Jag vill bara att tiden ska gå nu.



You're the best thing about me

Those Dancing Days

Och fest blev det också. Rolig förfest som alltid ; ) Med samma gamla härliga gäng (inte alla dock), memory game och lite twister. Skoj skoj ! Bara fem av oss skulle vidare till Metro, men slutade med att bara jag, Jossan och bror gick in. Vad ska man säga om Metro och kvällen då..

För det första var det väldigt dåligt med folk ! Och Dundertåget sög röv !! Usch vad dåligt det var : / De hade en ballad som hette "Delad Vårdnad" Säger ju allt.. xD Tur det var lite disco också, så man fick dansa. Nej, den 25:e jag ser fram emot, tror det blir mycket roligare då ! Agnes <3

Idag ska vi till mormor o morfar på middag, vetifan om det är kalas eller bara släktträff rent allmänt haha. Lite mat säger jag ju inte nej till i alla fall : ) Ikväll blir det att ta det lugnt, även om jag inte kommer jobba så mycket i veckan så måste jag vila upp mig inför en träningsvecka.

Visst kan man träna även om man fortfarande är liite förkyld ??

Fest Ikväll ?

Ja det verkar ju som att det blir det, är ju Metro ikväll. Jag är fortfarande förkyld så borde ta det ganska lugnt.. Men samtidigt vill jag inte sitta hemma och glo, så får se hur jag gör. Förfesta kan man ju alltid göra ; )

Och som ni kanske redan räknat ut, så är jag hemma i Hultsfred nu. Umgås lite med mamma och pappa. Brorsan är i Vimmerby och gör högskoleprovet. Hoppas det går bra för han : ) Bättre än mig i alla fall haha.


Bjuder på en sommarbild i väntan på bättre tider..





På Nytt Igen



Den här bilden beskriver mig ganska bra just nu. Haha xD Jag kom ju igång så bra med träningen i januari, åt inget gaffs och så vidare.. Sen började jag äta godsaker igen och har inte tränat alls på ett par veckor. Känner mig nästan äcklig asså. Nej, nu blir det att ta tag i det här igen ! Om fem veckor fyller jag 23. Då banne mig ska jag va fit for fight -och beach 2009 of course ; )

Nu är det det här som gäller:
  • Träning 5 dagar i veckan
  • Inget godis osv mer än fredagkvällar och lördagar !
  • 4 mål om dagen (frukost, lunch, mellanmål och middag)
  • Fler promenader
Alla som känner mig tror inte att jag kommer klara det. Men det ska jag ! Blir ännu mer pepp bara för att bevisa det nu ; P Hoppas min förkylning gått över på måndag.. för nu ska jag köra igång på riktigt ! Jag har ett mål i alla fall och det är det som driver mig. Det svåraste då.. Det kommer bli att inte äta choklad varje dag (A) Haha

*Host Host*

Nu har jag varit dålig på att skriva igen, jag vet. Men det är så att jag varit sjuk hela vecken typ.. : ( Åhh, jag blir ju aldrig sjuk ! Har åkt på en jättejobbig förkylning och i tisdags kväll hade jag feber också. Skulle jobbat kväll tis-tors, men det blev inget med det. I vanliga fall jag hade blivit helt galen av att bara ligga hemma och må dålig, om det inte hade varit för att K är här hos mig ^^ Då mår jag lite bättre. Vi har bara gosat, vilat och lagat god mat tillsammans. Ibland är det allt man behöver..

Igår fick jag förresten hem mitt paket från Sweden Rock Shop (som vissa vet att jag gått och väntat på ett bra tag). Jag blev i alla fall supernöjd med alla grejjer ! Kanske bjuder på någon bild nån dag, om jag orkar ; P Väntar fortfarande på ett par andra paket som jag klickat hem. Men de kommer väl tids nog.. Nu ska jag väcka sötsaken så att vi kan äta frukost snart kanske. Återkommer lite senare, om jag kommer på något annat roligt att berätta ; )

Fan

Det snöar igen ! : / Varför kan det inte bara sluta nån gång. Jag vet att det är mars fortfarande, och man vet aldrig med vädret men ändååå.. Usch jag vill ha vår ! Det är jag väl inte ensam om ? ; )

Jahopp, vad ska man hitta på idag då ? Är inte speciellt bakis och det är ju skönt, men ska nog inte ta bilen till stan riktigt än. Det blir en slödag det här känner jag.

Nicole vs Kim



Två sjukt snygga tjejer ! Och visst påminner dom lite om varandra ?

Roligaste Kvällen

Precis hemkommen från Max och Elin ! Har haft en sjukt kul kväll ^^ Med sötparet, brorsan, kusinen, Jocke och Emma. Vi har lagat jättegod mat, kollat på Robinson, film, duckit och haft det allmänt trevligt ! Blev lite onykter, men det reder sig haha. Har kommit på att de allra roligaste kvällarna är de som bara blir. Det räcker liksom med ett gäng härliga vänner, onyttigheter och lite humor. Mela likes <3

Baby boo verkar vara full xD Haha Jag vet någon som kommer vara bakis i morron ?? Men vad gör det om hundra år säg ; ) Snart får jag träffa dig igen, and I can't wait..

I morron kommer för övrigt mamma och pappa hem ! Brukar inte träffa dom jätteofta annars, men det känns ändå att de varit borta.. *saknad* Det innebär dock att jag måste lämna tillbaka bilen tyvärr och det suger. Har haft två rätt roliga veckor i alla fall ; D De närmare veckorna är ett stort frågetecken, men man kan ju hoppas på massa äventyr. Överraska mig ! (A)

Oh vad klockan är lite, kan ju inte sova än ! Inte på en lördag hallå ! Samtidigt är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna.. Sånt är livet på en pinne xD Man kanske skulle ta en öl till ? Ehh nee, varför skulle jag haha..

Puss men bara på Kim

Längtan




Give me somewhere else to go..

Jag känner en sån fruktansvärt stor längtan efter sommaren !

Och alla äventyr som den innebär:
  • Astrid Lindgrens Värld
  • Resor i Sverige
  • Vänner
  • Mycket skratt
  • Festival
  • Grillkvällar
  • Sol och bad
  • Hårt arbete
  • Slappa dagar
  • Bröllop
  • Massor med glass
  • Kärlek

Men först kommer våren..
Och den börjar redan smyga sig på.
Har gått från vinterjacka till vårjacka (underbart!)

Lär hända en del skojigt nu i vår också:
  • Påskmat, påskmust, påskgodis
  • Åka och träffa Naz med familj
  • Åka till Göteborg
  • Valborg
  • Fira min 23 årsdag
  • Mysa med sötsaken
..Give me one thing, tell me something I don't really need to know.

Hej !

Har väl egentligen inget att skriva om direkt.. Mer än att jag faktiskt är på ganska bra humör, glad och inte så död idag. Har redan jobbat 36 timmar den här veckan, och i morron blir det ytterligare 8. Trodde det skulle vara jobbigare, men jag har varit med om värre xD Hehe..

Efter att ha städat lite här i lägenheten, tvättat och slötittat på tv, återstår det bara att duscha håret och sedan blir det sängen.
Det är ju som sagt en dag i morron också, då vill jag helst vara pigg. SEN är det helg !! Blir att åka till Hultan och äta pizza med brorsan och kusinen ^^

*puss*



And I miss you
This is all I wanna say
I guess
I miss you, beautiful
These three words have said it all
..

Två Dagar Kvar..

Så jävla skönt att jag fick gå hem lite tidigare idag !! Hinner jag sova ett par timmar extra, innan det är dags att stiga upp och ta på sig jobbarkläderna igen.. Fan ! Hoppas morgondagen går fort.

Återkommer i morron kväll om jag hinner, annars i helgen. Åh den efterlängtade helgen......

Suck Och Stön



Så här pigg är jag just nu xD

Sorry, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera. Men jag har helt enkelt inte orkat bry mig. Och denna vecka blir det nog inte mycket till bloggande heller. Har en helvetes-vecka framför mig. Okej, två dagar är avklarade nu. Men i morron natt ska jag byta skift. Vilket innebär att jag ska upp och jobba vid sju dagen efter. Jippi.. not ! Hur
icke lockande det än känns är jag självklart glad för att jag får jobba så mycket. Får stå ut i en och en halv månad till..

Vad har hänt annars då undrar ni säkert ; P Jo i fredags, som jag skrev om sist, slutade det med att Mela var en duktig flicka och drack bara två, tre cider eller nåt (inklusive varannan vatten -viktigt !) Haha..Sen tog jag en cola på puben. Var alltså i stort sett helt nykter väl inne på Harrys. Skitmycket folk och asvarmt var det.
Men det var roligt att festa med M för första gången ! Får vi ta och göra om ; ) Men nästa gång ska jag inte vara nykter haha.

I morron ska jag och Malört åka till Västervik och äta på Corner, yummie ! Det är den enda dagen som jag har tid den här veckan : S Kan vara skönt med ett avbrott i den grå vardagen som mest innehåller arbete. I helgen och tills idag har i alla fall min sötsak varit här och gjort mig sällskap. Han är verkligen en ljuspunkt i tillvaron. Han får det att pirra i kroppen på mig ^^ Nu är han i Motala, så får se när vi träffas nästa gång. Jag längtar redan.. <3

Nehe, jag borde sova jag.. Men som vanligt kan jag inte göra det efter jobbet, bara sådär ; / Först måste man varva ner, ta en dusch, kanske äta nåt.. Sen sitter jag och surfar och tänker. Det har varit en lite halvjobbig dag idag av många anledningar så jag måste försöka koppla bort allting innan jag kan sova. Men ska jag ju hämta Malört halv elva i morron ! Har i alla fall något att se fram emot då : ) Kram och Puss sätt dig på en buss !


Dilemma

Okej ungefär såhär snurrar mina tankar i huvudet runt..

Harrys öppnar i morron och bror med flera ville festa. Så det lutar åt att det blir någon slags fest, i alla fall utgång. Men ja, vi hade ju tänkt ta bilen till Kalmar på lördag. Inte så bra om man är bakfull ; S Haha.. Så nu har jag tre val:

  1. Vara helt nykter och köra dagen efter
  2. Dricka liite grann bara och kanske kunna köra dagen efter
  3. Dricka lite mer än lite grann och ta tåget
Haha vilket problem asså ; P Nej nu ska jag nog hoppa i säng, och ta tag i det problemet i morron ! Som Erik sa, det löser sig på det ena sättet eller de andra. Så sant så sant. Puss och god natt nu <3


Sushi x 2



Så här gott såg det ut när jag och Malört hade gjort sushi igår ! Och det var lika gott som det såg ut ! Massa rullar, lax och avokado bollar blev det. Det vi inte orkade äta upp igår, åt vi på lunchen idag hihi. Vi kanske skulle öppna en sushibar i Vimmerby ; )

Jag säger bara yummie !

Mensvärk

.. är bland det värsta jag vet !

Jag mår inte så bra som jag skulle vilja : ( Har ont i magen, är hängig och trött. Hoppas det är bättre i morron, när man ska jobba igen. Dag fyra av fem. Hoppas det går fort så det blir helg snart..

♥ Angel of mine ♥

Hej Igen !

Idag har jag varit med Malört nästan heeela dagen ! ; D För vi har jobbat tillsammans, och efter jobbet skjutsade jag hem M och T, sedan åkte vi hem till bror och gjorde sushi !! Äntligen, som vi har gått och längtat. Hur gott som helst var det, och vi gjorde inte lite heller ! Nej massa sushibitar blev det = matlåda i morron haha. Ska lägga upp en bild på den vackra kreationen någon dag.. Som svar på frågan hur det går med att inte äta gottissaker (inte för att någon har frågat) kan jag bara säga en sak: Nej, haha det går inget vidare.. *skäms lite* Har någon slags svacka med träning och allt vad nyttigt heter. Nu får du snart ta och skärpa dig Mela !

Nu ska jag småglutta lite på tv sen blir det sängen. Puss ♥

Köra Bil

Ja det har jag gjort idag ! Var ett bra tag sen sist.. Har inte kört speciellt mycket på senaste året överhuvudtaget. Det ska bli så skönt att bara kunna ta bilen whenever och wherever jag vill : D I alla fall i två veckor.
Var och storhandlade lite mat på Willys idag. Behöver visserligen kompletera med lite mer sen, får ta det en annan dag. I morron är det jobb som gäller igen ! Fem dagar tills det är helg igen *längtar*
Nu har Beck börjat, ska kolla på det och äta lite glass. Men sen blir det banne mig inget mer gottigt förrän lördag. Har unnat mig waaay to much senaste veckan xD haha Ha det bra alla sötksaker ! Puss



And when you say you love me do you mean it?
Baby when you hold me do you feel it?
Should i believe the magic in your eyes?
I will wait until the end of time
To hear you say you love me, do you mean it?
Baby when you hold me make me feel it.
All i wanna do is make you mine
I've been hurt way too many times...

I Have A Dream


Clothes Over Bro's

Nu har jag hittat min absoluta favorit shop på nätet ! Sweden Rock Shop ! Klickade hem några produkter, hoppas man får ett paket nästa vecka då.. Har lite sparade julklappspengar, så tänkte eventuellt sticka till Kalmar nästa vecka mä. (Kommer ju som sagt ha bilen då hihi) Favoritaffärerna New Yorker och Deichmann är det som står högst upp på listan. Jag fick för mig att skoaffären var dansk först, men den är visst tysk. Borde jag ha förstått ! Haha..

Det går en massa rykten att Harrys ska öppna denna helg förresten ! Hmm undrar om det är sant, får kanske ta en sväng förbi med bilen i morron kväll och se om det är någon rörelse.. Det är ju på tiden att de kommer igång med något slags uteliv här i denna trista håla. Harrys har ju tyvärr blivit ett nersmutsat namn här vilket är tråkigt tycker jag. Vet inte hur många gånger det har bytts ägare. Hoppas verkligen att det går bättre denna gången ! : )


Fiskgratäng

Nu har min sötsak åkt hem. Han har varit här nästan hela veckan ! Så mysigt så ^^ I morron ska jag och bror köra mina föräldrar till Arlanda flygplats. Vissa får åka till värmen och ha det bra, men jag får ha bilen i TVÅ hela veckor !! Det ska jag utnyttja kan jag ju säga ; ) Men exakt vart jag ska åka återstår att se..

Åhh det var så tråkigt att det inte blev Göteborg denna helgen.. : / Men jag förstår Mia med, har man inte råd så har man inte. Jag är inte rik heller. Vi får ta och hälsa på vår kära Anna en annan helg, när vädret är bättre mä. Nej, så ikväll blir det en soft-kväll framför tv:n och i morron åka bil - HELA dagen. Men det gör inget. Får ju lite quality time med min bror ^^

Hoppas ni får en trevlig helg, det ska jag ha ! <3




( Rubriken har inget med texten att göra. Tänker bara äta det nu. )

Seeg

Orkar inte ens tänka på vad det är för dag. Ska jobba ikväll, hoppas det går snabbt. Sist jag jobbade sent höll jag på att somna klockan tio. Bara tre timmar kvar tänker man då.. Aja, det ska nog gå bra.
Men jag hatar att inte ha något att göra. Jag lever verkligen för helgerna. Vad hinner man göra på dagen mellan elva och tre i den här skithålan liksom ?? Sola och träna lite, det är vad jag tänker göra nu.

Kiss and Goodbye

Blev Ingen Petter



Igår var det fest, men dom som var där vet att det blev lite för mycket för min del : $ Först var det förfest hemma hos kusinerna, jätteskojj som alltid ! Jag drack rätt mycket av min goda viol-shot, vi lekte drinklekar och det togs lite kort. Sedan var det dags för Metro (jag hade köpt förköp och allt). Min bror var nykter och skulle köra alla dit. Dessvärre klarade jag inte av att åka bil så fick stanna och ett antal gånger, men jag kom aldrig ända fram ändå. Erik och jag hoppade av på stora vägen och skulle gå hem. Typ två timmar tog den promenaden, inklusive en massa stop då jag trillade eller fick upp ännu mer av det jag druckit under kvällen (verkar som det var en del).

Haha fyyy Mela, jag ska aldrig shotta igen !
Det kanske var typ den godaste shot som jag druckit någonsin, men det var fan inte värt det xD Idag när jag vaknade mådde jag ändå rätt okej, men det var väl för att jag inte hade något kvar i kroppen. Alltså jag vet inte vad jag skulle göra utan Erik och Tobbe. Dom är världens snällaste som alltid tar hand om mig när sådant här händer <3 Och dom roligaste att festa med - always ! Aja, nu är jag tillbaka i min lilla lya, har precis lagt in alla bilderna i datorn. Orkar inte lägga upp dom här, men ska nog göra det på bdb någon dag. Nu ska jag äta lite glass och se på Beck filmen ^^


I morron får jag se dig igen.. <3

RSS 2.0