Smakprov !



Här har ni en bild på hur jag såg ut förra lördagen haha ; P


Nu är jag hemma ! Har lagt in alla bilder i datorn och så, men hinner inte blogga nu. Det är ju faktiskt valborg ; ) Harrys nästa.. Blev lite lessen när jag kom hem, men det är bättre nu. Tack grabbar ! I morron lovar jag att det kommer både bilder och en liten berättelse om hur jag hade det i Göteborg (för er nyfikna) hihi...

Saknar min kärlek

Vackra Göteborg

Har inte hunnit blogga något än ! Men nu tänkte jag slänga in en kort uppdatering om hur jag har det här i storstaden.. och jag stortrivs !! Igår var jag på stan helt själv. Shoppade massor, åt sushi och pratade med min baby på telefon <3 Mötte sedan upp Anna så vi samåkte hem till henne. Det var en lyckad dag, och nu har jag två till framför mig. Idag blir det stan igen, och förhoppningsvis en fika med Sara ^^ I morron ska jag på öppet hus och träffa Ellinor !

Har inte tagit några bra bilder än. Men det kommer ! Både från lördagsfesten och Göteborg, vill jag lova ; ) Nu är det bäst att jag gör mig i ordning för jag vill bara ut i det fina vädret !! Det är synd att alla ska jobba på vardagarna.. Annars hade jag kunnat träffa så många fler. Inte så mycket att göra åt. Jag har min semester nu så jag njuter av några lediga dagar i alla fall ! Ha en bra vårdag och ät inte för mycket glass ; ) Det kommer jag göra. PUSS

Snart Bär Det Av..

Just nu har jag så mycket att göra, vet inte ens vart jag ska börja. Måste packa för det första kanske.. För i morron ska jag åka till Hultsfred direkt efter jobbet. Hem till mamma och pappa och bror <3 Det är ju dit jag brukar fara på helgerna för det mesta. Men denna helgen händer det ju något speciellt också. Agnes kommer till Metro igen ; ) Så då blir det fest ! Fast jag ska ta det ganska lugnt.. Blir att åka buss på söndag eftermiddag. Till kära Göteborg !

Ska bli skönt att vara ledig från jobbet hela veckan !! Gå på stan, umgås med vänner, kolla in en skola, äta ute och bara va *hoppas på fint vårväder* För att sedan åka hem till Valborg. Det är i alla fall det det lutar åt. Men som vanligt blir nog Valborg en härlig impulsgrejj, me like  : ) Nu har ni lite hum om vad jag ska göra nästa vecka haha.. Då kanske ni förstår att jag måste börja packa nu. För jag kommer vara borta från min lägenhet i minst 7 dagar framöver !

Om jag tar med laptopen hörs vi säkert väldigt snart igen. Lite bilder från Götet utlovas ; D
PUSS

Love In London



Äntligen har jag köpt biljetterna !!!! Åhh, behöver jag ens säga att jag längtar ihjäl mig !? ; ) Om lite mer än 8 månader smäller det ! Då menar jag inte bara fyverkerierna som antagligen kommer lysa upp Londonhimlen, utan jag kommer äntligeeeen få se Darren live !! Biljetten, som gick på närmare bestämt 1300 kr, gör att det känns lite mer verkligt nu. Men ändå inte så klart. Kommer antagligen inte fatta att det är sant förrän jag verkligen står där och ser/hör det med egna ögon. Meh, åååhh jag läääääääääääängtar !!!

Nu är bara frågan vem som ska få äran att följa med mig ; ) Har köpt en biljett extra i förväg så om någon vill köpa den är det bara att hojta ! Men som sagt, det är ju några månader kvar så det behöver man ju inte bestämma än, hihi ^^ Mela ska till London, Mela ska till London !!

♥♥♥

*Vink Vink*

Det var faktiskt riktigt roligt på jobbet idag : ) Härliga människor man jobbar med ! Haha..

I morron ska jag och M gå på stan, sen kommer bror och hämtar mig. Hultsfred hela helgen.


Det var det jag hade att säga, nu blir det sängen för mig. Talk to you later en annan dag ; )

Torsdag Kväll



Tagit en promenad på stan idag. Hittade en väska bland annat, and guess what !? Sprit på systemet ! ; ) Och Carro tittade förbi en sväng här.. Trevligt trevligt : ) Nu är det jobb som gäller igen ! Jag på häfta 3, Tobbe på häfta 4 och Malört på 2:an. Det blir att vinka en massa Haha..

Kisses

Finaste



Ibland saknar jag honom något så fruktansvärt mycket. Så där att man inte kan sluta tänka på honom. Idag är en sådan dag.. Fick i alla fall höra hans röst, så nu kan jag sova gott : )

♥ Kärlek

Jobba Lite

Yes, nu ska jag iväg och jobba kväll. Hoppas tiden går fort.. Har iaf bara tre kvällar denna vecka att ta mig igenom, sen är det helg igen ! Usch hatar vardagar, i alla fall just nu när det inte händer ett piss här : S Oj klockan börjar bli mycket, dags att hoppa på cykeln.

Ha en bra kväll !

Saknar

Åhhhh jag har vänner-abstinens !!! Och då menar jag inte tv serien, utan mina vänner ♥ Fan vad jag saknar dom allihopa ! Har blivit påminnd utav en del senaste tiden. Säger att de saknar mig, och att det var allt för länge sedan vi sågs. Jag kan ju inte annat än hålla med : / Det måste bli ändring här i pannkakan snart..

LOVE

261 Dagar Kvar



Jag måste få tag på biljett... Iiihh
!! Det är så värt varenda öre !
Jag kanske kommer få vara med om det häftigare jag någonsin varit med om ^^ Åhh, nu har jag chansen. Wish me luck <3

Today

Idag blir det slappdag typ. Ska dra till solariet nu, och lite senare promenad med alias McAn. Äntligen efter ett halvår säg ; P Haha.. och i morron ska jag jobba kväll yay.

Eh Eh

Boy, we’ve had a real good time
And I wish you the best on your way
I didn’t mean to hurt you
I never thought we’d fall out of place

I had something that I love long, long
But my friends keepa' tellin' me
That something’s wrong
Then I met someone

There’s nothing else I can say
I wish you never looked at me that way


Not that I don’t care about you
Just that things got so complique
I met somebody cute and bonny
Got each other and that’s funny


I had something that I love long, long
But my friends keepa' tellin' me
That something’s wrong
Then I met someone

And all I can say is eh eh..




2 my love a long long time ago
EH ehhh

God Natt

Nu har det gott tolv timmar sen jag vaknade. Så nu kanske man kan försöka sova igen då..

Trevligt Värre



Igår kväll var det fest i Källängen ! Jag och Malört satt först och förfestade lite hemma hos mig. Sen gick vi ner och möttes av ett gäng som satt runt en brasa. Med min skitkamera på mobilen (som sagt) kunde jag inte ta några vettiga bilder där i mörkret : / Men tro mig när jag säger att det var såååå mysigt ! ^^ Satt och pratade och drack och försökte hålla brasan vid liv haha.. Jag och Malört var sist kvar. Vi känner på oss att det kommer bli många mysiga grillkvällar runt den brasan i sommar <3

Idag sov jag till fyra för den som vill anteckna xD Haha ! Nu ska jag till Hultsfred.. PUSS

En Mela


Bildblogg ?

Tänkte om man kanske skulle börja med bildblogg igen.. Älskade min förra blogg ! Eftersom jag tycker om att fota och är sämre på att skriva om intressanta grejjer kanske det skulle vara en fördel.

Vad tycker ni ??

Men sen är jag också gryyymt sugen på att skaffa en ny mobil ! En kameramobil, så att jag kan ta bilder vart jag än är.. Digitalkameran jag har nu är inte den bästa. Känns som den väger ett ton, med sina två gigantiska batteri i, lite klumpig om man säger så. Mobilen jag har nu är en walkman, och vad ska jag med en musikmobil när jag har en ipod ? Nej hellre en med kamera.

Har gått och blivit lite kär i denna modellen (som tyvärr inte kommer förrän om tre månader) Iiiihhh, tills dess får jag väl släpa runt på min rosa tjockiskamera ><

Hej =)

Oj, vad klockan är mycket ! Oliv gick hem för typ en och en halv timme sen.. En sådan himla trevlig kväll det blev ! Efter att sötsaken åkt hem (efter en riktigt mysig vecka) så blev det middag hemma hos morbror mf. Lite mat i magen och några öl senare traskade jag och Oliv ner till Harrys, där jag träffade några gamla vänner. Det blev inte mer än hej och hejdå typ för vi skulle inte gå in. Vi gick hem till mig istället, satte oss och glodde på L Word och drack Bacardi : )

Men nu blir det nog sängen för min del.. Det är ju en dag i morron mä. Då ska jag städa lägenheten och tvätta är tanken. Blir nog inget Stockholm för mig denna helg. Har inte råd, får ta det en annan helg. Visst då Madde !? ; ) Och btw, för dom som inte vet - nu har jag fått svar från ALV angående min anställning. Jag ska vara på Kopparkrogen ! Så nu vet ni var ni kan hitta mig i sommar hihi.. God natt alla sötnöss ♥

O - på söndag ses vi igen ; )

Vår i Linköping



Då har ytterligare en helg svept förbi. Det går så fort. Men det är bra : )


This Week:

  • Jobb
  • Bror & Erik
  • Myskväll med Malört
  • Sushi
  • Bröllopsmässa
  • Bosses Glass
  • Sessan & Prinsen
  • Frossardagar
  • Våååår
Nu väntar en helt ny vecka med nya spännande upptåg, kanske ; ) I morron kommer sötsaken hit och det ser jag verkligen fram emot ! Ååh jag är hungrig, har ätit dåligt idag. Vet inte varför. Dagen har bara flugit iväg så har väl helt enkelt glömt bort det. Ingen matlåda tills i morron har jag heller xD Ojdå..

Natti natt

Lång Dag

Det har det verkligen varit idag.

Jobbat som vanligt då.. efter jobbet gick jag och pappa i en affär för att kolla på present till mamma (hon fyller ju år på söndag<3 grattis mamma) Ska
inte säga vad det var, även om jag tror att hon redan fått den ? ; ) I alla fall.. efter det kom jag hem och slängde i mig lite pannkakor. För kvart över sex skulle jobbarkompisarna hämta upp mig. Sen bar det av till skogen. Det var en jävla dålig vägbeskrivning vi hade fått så vi körde vilse några gånger xD Haha ! Roligast idag ! Till slut blev vi guidade och väl framme var det "inredningsparty" eller vad man ska kalla det. Fanns massa fina och roliga grejjer till hemmet. Jag älskar inredning och fastnade speciellt för ett svart blockljus. Så det slutade med att jag köpte just det, även ett coolt grytunderlägg och en grytlapp.

Och nu är klockan ganska mycket, men jag måste ändå laga mat för jag har ingen matlåda till i morron. Fan att man ska jobba fredagen också : / Jag vill ju ha helg Nuuu !
Vet ni, nu är jag inställd på att hälsa på alla mina vänner runt om i vårt avlånga land. Ska verkligen försöka träffa de flesta innan sommaren. Det
dumma är att jag är lite av en impulsmänniska. Vilket inte är något dumt alls egentligen, bara roligt : ) Jag älskar att bara bestämma en dag att fan jag sticker nog dit ! Men det funkar ju inte alltid heller. Måste ju kolla upp så folk är hemma och kan just den helgen också.. Aja, denna helgen blir det nog Linköping verkar det som (äntligen!) Påskhelgen lutar det åt Stockholm... Sen har vi ju Göteborg vecka 18 ! *längtar ihjäl mig*

Den som lever får se ; )
Puss och kram vi ses på stan

RSS 2.0